All news
The festival

Begrænset antal pladser - Tilmeld dig workshoppen i dag

Da der er begrænset plads, kan du nu sikre din pladsreservation på en eller begge workshops, ved at tilmelde dig listen allerede i dag!

9
September
 
2024
Mennesker der sidder og lytter til et foredrag

Bliv klar til to spændende workshops på Specialefestivalen d. 28. september

Da der er begrænset plads, kan du nu sikre din pladsreservation på en eller begge workshops, ved at tilmelde dig listen allerede i dag!

Reserver din plads på en eller begge workshops her

 

Lidt om de to workshops:

Fall Safely, Rise Stronger

Fall Safely, Rise Stronger (workshop)

Workshop om mentalt helbred og modstandsdygtighed, afholdt af Mathias Krabholm, stifter af I Bedste Fald.

I denne engagerende og interaktive workshop lærer deltagerne væsentlige færdigheder i sikre faldteknikker, der hjælper dem med at opbygge tillid til deres kroppe og reducere risikoen for skader.

På baggrund af mange års erfaring som elite judoka og underviser, vil Mathias Krabholm guide deltagerne gennem praktiske øvelser, herunder rulninger og fald, designet til at fremme selvtillid, modstandsdygtighed og en dybere forbindelse med deres fysiske evner.

Workshoppen er funderet i biomekaniske principper, og deltagerne vil gå derfra med en nyfundet forståelse af, hvordan man falder sikkert og rejser sig stærkere, bådebogstaveligt og metaforisk.

Om Mathias:

Mathias Krabholm, en judoka, underviser og ekspert i efterårsteknikker, forpligtet til at styrke individer gennem fysisk træning.

Med mange årserfaring på elite niveau og i undervisningen tilbyder han unikke workshops medfokus på sikre faldmetoder, der opbygger selvtillid og modstandskraft.

Hans arbejde spænder over brancher, fra virksomheds teambuilding til uddannelses programmer for ældre mennesker, der alle har til formål at hjælpe folk med at overvindefrygt, stole på deres kroppe og lære at falde sikkert og rejse sig stærkere.

Tid og sted: d. 28.september kl. 13:30-14:30 i Playground

RESERVER din GRATIS plads til “Fall Safely, RiseStronger” her

 

Build Your Dream Job

Build Your Dream Job - lege-workshop med lego

Workshop om karriere og networking, afholdt af Björn Behn, stifter af Rört.

Hvad skal du gøre med dit liv: hvor skal du arbejde og hvilket job du skal søge, eller skal du endelig starte din egen virksomhed?

Desværre er der ingen nemme svar, men heldigvis er der en god måde at tænke over disse spørgsmål på - ved hjælp af nogle LEGO klodser.

Denne sjove og utraditionelle "Byg dit drømmejob", karriere "lege"-workshop, giver dig chancen for at finde friske perspektiver til disse svære spørgsmål.

Om Björn Behn:

Björn er en iværksætter, der har arbejdet i hurtigt voksende tech-start-ups og storevirksomheder, før han åbnede et bevægelses- og meditationsstudie i København, kaldet Rört.

Derudover arbejder han som innovationskonsulent. Han elsker at dele erfaringer, som han har gjort sig gennem de sidste 15 år, at støtte andre stiftere og organisationer, som arbejder med strategi og drift, samt bæredygtighed og regenerering.

Tid og sted: d. 28.september kl. 16:00-17:00 i Cocoon

RESERVER din GRATIS plads til “Build Your Dream Job” her

 

HUSK at reservere din plads, hvis du gerne vil med på en eller begge workshops, da der er begrænset antal pladser på begge workshops!

Latest news

No items found.