Present your Thesis

Vi har nu åbent for ansøgninger til at præsentere på Specialefestivalen 2024.

Speaker at Specialefestivalen

Har du lige svedt over de sidste detaljer i dit Speciale?

Eller tænker du nogle gange tilbage på, da du sidste år knoklede for at få samlet enderne i dit Speciale? Giv din kæmpe indsats et efterliv og præsenter dit speciale for om verdenen på en scene overfor et engageret og interesseret publikum.

Kom i betragtning ved at tilmelde dig nedenfor og få mulighed for at blive del af de 75 specialer på Specialefestivalen 2024.

Vi udvælger specialerne på baggrund af deres originalitet, anvendelighed og tankevækkende emner. Deadline for ansøgning er d. 15. August. Vi har nu forlænget deadline, så grib din sidste chance for at præsentere!

Her vil du modtage en invitation til talerskoleforløbet, hvor du bliver klædt på til at formidle og præsentere din viden foran et publikum. Alle præsentationer på festivalen bliver optaget og filmet – det giver dig mulighed for at komme i tættere kontakt med et erhverv.

Bring your Thesis to life

Create new community across universities and disciplines. Make new connections to an organization or other students.

The core vision of the Thesis Festival is to create a foundation for knowledge to be shared and celebrated and to give you the opportunity to communicate the value of it.  

Public Speaking Course

Som dimittend skal du have de bedste forudsætninger for at formidle dit specialenærværende og interessant. På talerskolerne har du mulighed for at lære andre dimittender at kende samtidigmed i tester og udvikler jeres egne formidlingsevner.

Talerskolens kurset tager 2 dage og afholdes et par uger før festivalen.

Vi er glade for at kunne meddele, at Copenhagen Debating Society vil levere vores Public Speaking School.

Kurset inkluderer Præsentationsteknik den 3. september og 5. september.

Feedback-sessioner afholdes den 16. og 18. september om eftermiddagen. Deltagere kan vælge én præsentationssession og én feedback-session.

Det anbefales stærkt at deltage i præsentationssessionen, mens feedback er valgfrit. Forbedr dine præsentationsevner med ekspertvejledning – tilmeld dig nu!

Hvis din afhandling bliver udvalgt, vil du automatisk modtage en eksklusiv invitation til at deltage i kurset og feedback sesioner.

Register your Thesis

Vi har nu åbnet tilmeldingen for præsentation af din forskning.

Oplev Unikke Muligheder ved Vores Specialefremvisning:

Specialefremvisning:
Præsentér din forskning for et bredt publikum, forøg din afhandlings indvirkning og vis dit bidrag til vigtige samfundsmæssige spørgsmål.

Professionelle Udviklingsworkshops: Opnå værdifulde færdigheder inden for personligt brand, effektiv kommunikation og netværksstrategier for at styrke din position på arbejdsmarkedet.

Paneldebatter: Lær fra tværfaglige eksperter om overgangen fra akademisk forskning til praktiske industrianvendelser, og få indsigt i forskellige karriereveje.

Netværksmuligheder: Skab forbindelser med professionelle fra forskellige felter, fremme tværfagligt samarbejde og professionel vækst.

Personligt Brand: Brug vores platform til at etablere dig som en professionel inden for dit felt, og gør din afhandling og ekspertise kendt for forskere og branchefolk.

Adgang til Netværk: Deltag i Stations community-platform, Circle, for muligheder for at blive mentor eller finde en sparringspartner.

Få din gratis billet her.

Contact us

If you have any questions in general, please contact:
ThesisFestival@station.dk